Cea mai tare afacere in prag de criza

1 04 2009

THE BEST BUSSINES FOR THE CRISIS

Deci m-a amuzat profund ce am citit si m-am gandit ca va veti amuza si voi

„Îmi vând virginitatea cu 50.000 de euro”

Alina Percea e o tanără de 18 ani care vrea să scoată profit de pe urma fecioriei sale. Ea şi-a postat anunţul pe un site german.

Sursă: www.gesext.deO romancă este subiectul unei licitaţii mai puţin obişnuite, pe site-ul http://www.gesext.de, unde tânăra şi-a scos la vânzare virginitatea. Fata se numeşte Alina Percea, are 18 ani, este originară din Caracal, dar s-a stabilit în Germania în urmă cu puţin timp. “Vreau să mă ofer pentru prima dată unui bărbat tandru, respectuos şi generos”, a scris românca pe site-ul german. Licitaţia se încheie pe data de 26 martie, iar până ieri, preţul fecioriei fetei ajunsese la 5.033 de euro.

Are certificat de la ginecolog

“Sunt româncă, am 1,73 m înălţime, 49 kg, ochi căprui, nefumătoare, şi deţin un certificat de la ginecolog care atestă că sunt virgină”, aşa sună o parte din descrierea fetei de pe site-ul dedicat celor care- şi doresc întâlniri amoroase. Alina cere seriozitate şi, desigur, generozitate, sperând ca suma să crească până la cel puţin 50.000 de euro.

“Menţionez că vreau ca prima dată când fac sex să fie ceva special, de aceea, nu aş vrea să se întâmple totul foarte repede. Bărbatul care se va dovedi cel mai generos poate rămâne cu mine un weekend întreg, dar trebuie să plătească toate costurile, dacă se va pune problema să călătoresc şi să ne cazăm la un hotel”, mai scrie românca de 18 ani.

Ea susţine că a organizat această licitaţie pentru a-şi plăti studiile la Universitate şi speră că bărbatul care va câştiga îi va rămâne alături toată viaţa. Alina afirmă că după ce banii cuveniţi îi vor fi viraţi în cont, ea îşi va duce “alesul” să-i cunoască părinţii.

Ofertă de 2,6 milioane € pentru o americancă

O studentă din SUA, în vârstă de 22 de ani, a anunţat că îşi vinde virginitatea la licitaţie, oferindu-se celui mai generos bărbat din lume. Iar doritorii nu au întârziat să apară. Licitaţia i-a adus 2,6 milioane de euro! Peste 10.000 de bărbaţi au intrat în cursă, pentru a fi primul iubit al americancei Natalie Dylan.

Anunțuri

Acțiuni

informatie

7 responses

1 04 2009
tezeu

Domnisoara nu stie sa se vanda… dupa poza pe care a pus-o.

1 04 2009
M4d4lyN

exact … parerea mea este ca trebuia sa-si pastreze frumusetea picioarelor si a trupului ca o surpriza pentru cel ce va licita !!!

1 04 2009
tezeu

Nu nu,,, americanca stie cum sa se vanda. Romanca nu stie. Nu vezi ce poza are pe site? Minune c-a primit atat.

P.S. Cine ar vrea o virgina? Serios acusi… sa mai si dea bani pe ea.

1 04 2009
M4d4lyN

eu personal as vrea o virgina ca americanca aia 🙂 !!! daca as avea bani asa dar totusi asa de mult … 😐 mi se pare mult prea exagerat !
Pentru o romanca si ca aia nu … sincerc si prietena mea arata la fel de bine !!!

Deci in concluzie nu m-ar deranja o virgina dar sa arate ca americanca asta … cu toate ca la fata nu e genul meu 😀 !!!

1 04 2009
tezeu

Nu te uiti la domnisoara aia „americanas virginas” ca e facuta din silcon si photoshop?

Si eu nu stiu cum de nu te-ar deranja o virgina? Cat chin… cata suferinta… si pentru ce? Mai bine una care sa stie ce trebuie facut, preferinta mea.

1 04 2009
M4d4lyN

ai si tu dreptate … placere este si cand e virgina ( stramta tare ) dar placere mai mare daca stau sa ma gandesc este atunci ca fata stie ce are de facut si te scoate din minti 🙂

5 04 2009
BreenceCralry

Great site this tutorialero.wordpress.com and I am really pleased to see you have what I am actually looking for here and this this post is exactly what I am interested in. I shall be pleased to become a regular visitor 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: